valborg.

jag och shana kom till stan för några timmar sen och just nu har vi kommit hem till nathalie, vi har varit på gränby och shoppat så nu är vi fit for fight för valborg. ikväll kör vi kvalborg med hemmafest och utgång, sen imorgon blir det champangefrulle hos philip och sen parkhäng resten av dan. ha en fin valborg alla!

27 APRIL


text.

onsdag redan, dagarna bara springer förbi. tentapluggar förfullt och finns inte så mkt tid för annat. men tog mig tid för att äta middag på stan med mormor och träffa elin på tåget hem. trevlans. nu ska löparkläderna på, jag och anna ska ta oss en runda. sen dimper skallen ner i böckerna igen. hej!

MÅNDAG


påskafton


ligger här på trä däck ute i stugan med kussarna och steker. så himla härligt ska ni veta. blir påsklunch med släkt och familj här senare. sen ikväll ska jag vidare in till uppsala på lite galej.

gårdagen i bilder


+ glassmys med matilda och michelle.
+ bovikshäng och promenad
+ shopping med pappsen

nu är jag på väg in till stan för att möta upp nathalie johanna och philip. vi får se vart kvällen tar oss. ha en fin kväll så hörs vi imorgon.

rött-svart


idag


drog från skolan vid ett och tåg bussen till valbo, där mötte pappa upp mig och vi for vidare ut till bovik och stugan. härlig och lugn dag. pappa fixade klart det sista med kaklingen i badrummet och jag sola och bara njöt.

19A.


bild från gårdagens bravader


haha, jag fick agera dj för typ 5 min

i´m blue


gårkvällens, svarta höga jeans och high heels till.

STOMP BOOT


när det stog 20 pengar för dessa kunde inte jag motstå.

JAG BEHÖVER HELA MIG SÅ JAG KAN GE DIG..


efter en fartfulltkväll igår sov jag och matilda ut till klockan 12. nu har jag precis kommit in från en långpromenad med mamma. resten av kvällen blir lika lugn med lillebror bb och naturgodis.


SOLIGA LÖRDAG


kom precis hem från en sväng på stan. flängde runt till klockan tre då vi gick för att se fotboll, var där 10 min för att sen stressa vidare hem med tåget. väl hemma så ska jag och matilda nu byta om till bikini och slänga oss i jacuzzin med en varsin drink. ha en fin kväll allesammans för det ska vi ha!

FJORTONDE APRIL


/+ pannkaks- glassmys hos mormor
/+ big brother häng med lillebror
/+ nostalgimusik i phonen
/- skolhäng till klockan 19.

ÖPPEN RYGG FRÅN BIKBOK


./white poncho.


HTTP://IMFANCY.BLOGG.SE/


bikini och väst


TVÅ NYA FINA


galet att springa in och hitta halsring för 29kr och en svans för 49kr.

RSS 2.0