SOV GOTT


2011. JAN/FEB/MARS

jan. åkte till elin i marbella, nelly high heel event och spontana utgångar.
feb. lånade nathalies lägenhet när hon var i thailand med shana och elin, hängde i uppsala och pendla till gävle. 
mars. håret rök, stugbesök och obligatoriska spegelbilder togs.

Just nu

Jobb till 13. Sen några efterlängtade timmar i sängen. Systemet för att handla till nyår. Och nu sitter jag på tåget mot stan, myskväll står på schemat.

när jag blundar


today

kom för en timme sen, har varit i stan till nu. lunch med bror, shana, skokh och nathalie. sen shopping på det. hem till natta för dusch och fix.men nu ligger jag redan under täcket i sängen, klockan står på halv 7. jobb imorgon och för den som undrade så jobbar jag inom hemtjänsten. puss och godnatt!

09:44

godmorgon. vilken fartfylld kväll på jobbet, fram och tillbaka. slutade vid 22 och var rätt slut, så gick och la mig redan vid 23. nu är jag uppe, ska mot stan om en stund med shana och shokh.

mot jobbet


tisdag idag


julklapp


annandag jul


häromdagen


igår

jobbade 8 h, sen var middagen framdukad när jag kom hem. julbord och snaps till sillen. matilda kom och vi fixade oss, sen kom shana och plocka upp oss. först förfest hos nathalie och sen birger. en riktigt rolig kväll, somnade vid 06.30 så idag har jag lunchat med nathalie och shana, sen har jag bara legat på soffan resten av dan.

tjugofjärde december

jag rundar av kvällen redan nu. klockan står på halv 7, jobbar imorgon till 15.30. har haft en riktigt mysigt julafton. dopp i grytan, fika till kalle, jultomte hos grannarna, middag, julklappar och julfilm. hoppas ni också är nöjda med eran dag!

merry x-mas


julaftonsmorgon

har hunnit ätit lite frukost och kollat på sista avsnittet på julkalendern. nu ska vi klä på oss för att gå ut på en promenad innan det är dags för jullunch och resten av roligheterna.

dan före dopparedan

Jobbade till 22. Sen hem för att smaka skinkan och spela treansbingo, blev 100kr x2 i vinst. Nu sitter jag i sängen, huvudvärken hänger med mig så ska försöka somna. Vi hörs imorgon, på självaste julafton. God natt och god jul!


23/12/11

solade och systemet med matilda. nu ska jag bara slänga på mig en tröja, mot jobbet. ha en fin kväll!

dan före julafton

ner mot tierp för att möta matilda. vi hörs mer senare.

förbredelser

idag har det varit mkt på agendan. sovmorgon, julkalendern, shopping, skogstur, slå in julklappar, bak, vetrinär, solarie, mat. det känns, jag är trött. imorgon är det också en del som ska förbredas. men vid halv fyra är det jobb för mig, så missar en del av det mysiga kvällen innan julafton, prova skinkan, mammas julgröt, klä julgranen och uppesittarkvällen. men men. kommer hem vid 22 igen, får ta igen det då.

b o u n t y b o l l a r


1. 2. 3.


21 december

jag somnar nästa nu. ska bara flika in med två bilder från idag. jag elin och shana letade julklappar och lunchade tidigare idag, sen ikväll har jag och shana hängt framför lite film tillsammans med lillebror plus polare. nu, blunda.

ttisdag.


brummade in till gävle med shana, hon klarade körkortet. grattis! sen åkte vi hem igen. gick till matilda som fixade våra naglar, riktigt nöjd. kom hem och fick lite mat i magen, avslutade sen kvällen med att sitta några timmar i aspenhallen. nu sängen, elin står här utanför vid 10 imorgonbitti.

20/12/11


öppen


favoriter


sov sött!


19 december

åkte in för att lämna mormors bil i stan, ett secondhand besök och fika. mötte sen upp shana, shokh och john för att åka hem med de. julmusik, lite plugg och förbredelser inför jul kan sammanfatta kvällen såhär långt. nu tvn.

http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/

byxorna!!

23:36


fjärde advent

stan med mamma och pappa, sen upp till mormor på födelsedagsmiddag och fika. fick låna mormors bil hem, så plockade upp anton, jacob och shana innan vi for hem hit. en timme på sig att hinna ta sig några järn och duscha. satt sen på tåget in till gävle, robin var också med. en helt klart kul kväll ute. jag och shana sov kvar i gävle och idag innan vi åkte hem så shoppa vi lite julmat jag, mamma och pappa. men nu ska jag i säng, måndag imorgon och snart dags för några dagar jullov. god natt!

2 suddiga.

på gårdagensdagsoutfit.

mot stan


17/12/11

detta bjöds vi på igår, kurdisk mat och gofika. nu är jag uppe och ska börja fixa mig lite. ska in mot stan med mamma och pappa, julklappsshopping och födelsedagsfirande hos mormor. ha en fin lördag!

fredagen

Föreläsning, fikahäng med Matilda Michelle och Katrin, en julklapp shoppades, den första. Somnade på stört på tåget hem. Frisören med mamma och efter det middag hos Ali. Körde lite folk till karlholm och nu ligger jag i sängen, julkalendern och sen sova. Tack och hej!


kväller.

har bäddat rent i sängen så det ska bli så skönt att krypa ner nu. imorgon ska jag in till skolan en sväng för föreläsning. sen får jag se om det blir lite julklapps letande. vi hörs när jag kommer hem, godnatt.

rocky road


idag är det torsdag

ställde klockan på 7.15 för att se dagens avsnitt av julkalendern, somnade så klart om efter det och vaknade nyss. Idag är det torsdag och jag har inga större planer mer än att försöka plugga lite grann.

17:22

en riktigt härlig onsdag hemma. har inte gjort många knop, har legat i sängen med julkalendern, druckit massa te, skrivit lite plugg. ibland får man och idag var en sådan dag.

den 14 december


färgklick


morgonstund


lucia

kom hem för en halvtimme sedan, har häng hemma hos shokh och john med natta och shana. skönt att bara kunna vara, julkalendernavsnitt ska tas igen innan jag somnar. imorgon kör vi på med plugg igen.

senaste från iphone

vinkväll i uppsala, timbuktu, skoltoan hej hej, i lördags innan stan.

13/12/11

efter tentahäng med matilda, lunchning och en sväng på stan.

tredje advent

Brummade bil in till stan igår, plockade upp Elin och sen Nathalie. Körde ett par timmar på terassen innan vi drog oss hemåt. Vaknade upp bredvid Shana men drog där ifrån redan vid 11. Mormor var på besök för det årliga pepparkaksbaket. Men jag har i princip pluggat hela dan förutom en paus med hockeytittande. Snart sängen, känns som att jag lever i en bubbla just nu. Plugg, mat och sova. God natt!!


pepparkakor


17.42

färdig pluggat för idag, nu drar jag mig mot shana. kvällen är oplanerad mer än att vi ska träffa elin och natta.

nyårsblåsa kanske?


10/12/11


morsning. härligt att kliva upp och känna en känsla av lördag. mamma hade tänt ljus och myst till det, frukosten är i magen. nu ska jag slänga på mig närmsta kläder, mot stan.

godismys


silver


FREDAG!

god morgon fredag! klev upp för en halvtimme sen, ska försöka få något i magen innan jag sätter igång med dagens plugg.

torsdagskväll.

sitter i sängen just nu, ska försöka somna snart. först kina buffé, sen avslutade vi kvällen på ukk. timbuktu! plus! plus!, och en puss! godnatt.

nu är den här.

SNÖN! kom nyss in från en promenad, mysigt ute plus att det knarrar när man går. Sitter med böckerna igen, bara kämpa. Imorgon ska vi på konsert iaf, något roligt att se fram emot.

mot skolan.


...för plugg med hanna.

ge mig dig

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

jc

lång i bak och en fin slits på sidan

tre


tisdagsmorgon.

sovmorgon, plock och frukost. dags att ta tag i pluggandet nu.

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada


Trötta måndag

Vilken dag, har känt mig som en vandrande zombie. Somnade på bussen och på föreläsningen också. Kameran ligger hemma hos Elin, ska försöka hämta upp den ikväll så det blir lite bilder här.

Andra advent

Ett stort plus på helgen! Shopping, middagar ute, barhäng, utgång plus bra sovsällskap. Idag var familjen ut till vänge för adventsmys med gamla grannar och andra. Nu sova, vi hörs i morgon.

godmorgon fredag


sju kilometer

Kom precis in från en springtur. Idag gick det minsann lätt, bra musik kan ha varit en grej. Nu ska jag duscha för om dryga timmen hoppar jag på tåget mot Uppsala med Elin. Ha en fin torsdagskväll! Puss

och allt var förlorat



första december


RSS 2.0