DETAILS.


FREDAGSKVÄLL

startade dagen med att jag tog sällskap med shana till station, hon hoppa på tåget och jag fortsatte min motionsrunda. kom tillbaka till lägenheten och då hade elin dukat fram frukost. så bra man har det.

pluggade ett par timmar, sen gick jag och elin ner på stan och uträttade några ärenden. hoppade även på fel buss till IKEA så vi fick gå på gränby några timmar istället. nu har vi precis ätit super god sallad och är redo för att gå ut och ta oss några järn.

IN UPPSALATOWN


stressade iväg till tåget halv sju imorse, skola och plugg. just nu sitter jag här vid köksbordet i lägenheten, ekostyrningsböckerna är uppslagna och jag försöker plugga ännu en gång. har suttit här i ett par timmar nu och ska snart dra på mig lite makeup för att sedan ta oss ut på ett glas vin på nå mysigt ställe. tummen upp!

BY LINDEX


detta fina halsband, som påminner av elinklings för hennes och mau, kommer in på lindex 27 april. spana in det tänker jag göra.

HALV ELVA


godmorgon. sitter just nu och knaprar hårtbröd och läser tidningen. sen blir det plugg hela dagen, ny vecka innebär ny ledarskapsuppgift. japp japp.

LÖRDAGSKVÄLLEN


http://www.tattoologist.com/

jobbade 15.30-22.00 igår och efter det drog jag direkt hem till shana. vi brumma sedan vidare in till uppsala, där det blev filmtittande innan vi drog hos hemmåt igen. en lugn och skön lördag som avslutades med övernattning hemma hos shana. men nu är det dags att ta tag i pluggandet, ha en fin söndag.

HELLO FAKE

har precis klickat hem tre faketatueringar från faketattoos, kolla bara in kenzas. riktigt tjusigt.

FÄRGKLICK


min grön/turkos/kalla det vad du vill färg till mjukiskavaj fick åka på.

snaaaaaaaaaaaaart klar med teorireflektion 3, sen ska jag ta ledigt för ikväll. imorgon har jag fått kvällsjobb så blir lugna gatan hela helgen, kan ju iofs jag behöva.

VIT ELLER SVART


fastnade för dessa finingar från nelly, frågan är bara vit eller svart klack. vad tycker ni är snyggast?

GÅRDAGEN I BILDER


lunchade med michelle och matilda i skolans bibliotek

blev en spontanis och vi blev kvar i stan en kväll till, plockade ihop det bästa i klädväg och gick sedan över till hanna och drack några glas vin innan vi rullade vidare till NV club. en riktigt rolig kväll.

HJÄRTANSDAG


nu kommer matilda och robin och hämtar mig så bär det av till gävle. skola imorgon och på onsdag, så blir kvar där tills dess.

NATTI


shana och elin sussa kvar och vi fick besök av matilda på kvällen igår. mys. idag, promenad, hockey och tv. och nu ska jag krypa i sängs, har nämligen fått jobb imorgon. natti

EN MÖNSTRAD TILL SAMLINGEN KANSKE?


TOLFTE FEBRUARI


ska snart plocka upp my darlings elin och shana, sen bär det av hem hit för en chillidillkväll.

GÅRKVÄLLENS


ZARA


ny småstickad basic

GODSAKER


09/02/2011


ETT. TVÅ. TRE.


mina gamla kängor från gojane fick komma fram.

teorireflektion nästa! fyfaro säger jag.

SILVER/GRÅ


i mammas polo och halsband drar jag ner till affärn och shoppar lite. mamma fyller år i morgon, så idag ska jag hinna baka. men även få in en del plugg och ett träningspass på agendan.

06/02/2011


godnatt, klappar igen datorn nu för klockan ringer 6 imorgon bitti.

HELGEN


secondhandshopping, kavaj och kuvertväska fick hänga med hem

myskväll hos fia med elin,shana,martina, sabina och fia. fruktsallad is the shit.

förfest här hemma. jag elin och shana drog sedan vidare till uppsala

och imorse vaknade jag upp hos fia, tog mig hem och sen ut på en super härlig långpromenad i solen, har hunnit varit på hockey också. nu blir det plugg innan favvoprogrammet solsidan börjar.


PIMP


mina 501:or fick nitar

nu ska jag ut i snövädret och ta mig in till bynn. blir till att besöka våran secondhandbutik.

GÅRDAGENS


TORSDAGKVÄLL

har haft en teorireflektion som jag suttit med de senaste kvällarna, därav har jag varit lite frånvarande.

+
hade supertur, hann med 1 minuts marginal med tåget hem från skolan(slapp vänta 2 h på nästa)
+ kvällspromenad med shana
+ elin ringer under promenaden (från spanien tror vi)
+ elin dyker upp med bil bakom mig och shana en halvtimme senare, hon har alltså kommit hem från spanien!!! dagens bästa och vilken överrraskning.
- teorireflektionen
- alla halkiga vägar


FÖRSTA FEBRUARI


MISS


åhå vad jag saknar alla slappa myskvällar i spainen. nu tillbaka till verkligheten och började med en rivstart i form av fasta i måndags. druckit buljong, energisnåla juice i två dagar nu, hungrig? svar ja.. men två dagar ska jag allt klara av och förhoppninsvis har jag renat kroppen en smula. höhö

RSS 2.0