tentavecka i all ära.

...därav dålig uppdatering. redovisning av grupparbetet idag, sen for jag och michelle till valbo och ikea. blev kvällsmat där, fransk hotdog. nu ska jag ner i böckerna igen.


16:49


lördag

idag mår man som man förtjänar. kvällen igår blev härjig och somnade säkert inte förens vid 5. fick träffa en efterlängtad person också vilket kändes bra. nu är jag nyduschad och ska snöra på mig dosorna. upp till hallen för att kolla på lillebror som spelar hockey. sen myskväll med shana. hej!

Party party

Dunkar musik här för fullt. Nu på väg till Elin, sen hämta Shana. Sen mot stan. Ha en fin fredag!! Puss


tjugoåttonde oktober


basic


mina favoriter kommer härifrån och idag köpte jag två nya att byta ut de gamla med. tees från lager 157.

mot stan


ska sminka och klä på mig, sen cyklar jag till station. mot stan med shana. hörs senare!

godmorgon.


jag ligger gömd under löven


just nu: i skolan


kväll.


blev att vi åkte på hockeymatch såhär på kvällen. sen jag kom hem har jag bara suttit här och flummat runt. anmält mig till jöken som drar igång 7nov. har jag också gjort. däcka nu, till plugget igen imorgon.

black/brown.


plugg.


i skolan, grupparbete. nu har jag för en stund sedan kommit hem. jag och michelle gjorde stan en sväng först. ska starta vattenkokan och greja lite te, sen blir det till att läsa.

önskekläder till imorgon


vadå tuff?


jeffrey campbell.

random/summer/11


25/10/11

somnade med tårar i ögonen till en andra chans. vaknade upp av ett sms från shana, åkte dit och lagade pannkaksfrukost. helt klart en bra start på dagen! har kollat film och bara degat där hela dagen. nu är jag hemma och ska ta tag i lite skolarbete.


19.55


gävle och skola idag. lunchade med shana innan jag tog mig till skolan för sista seminariet i denna kurs. nu ligger jag i sängen, men känns på tok för tidigt att sova. ska ta mig upp och in i vardagsrummet, något lär ju tvn ha som man kan glo på.

i gävle idag


just nu.


sängen, datorn i knät och word uppe.

en söndag

Gårkvällen blev inte alls som jag hoppats. Hamnade hos anton med matilda och shana, ölade och for sen hem till elin. Satt och umgicks där till jag och shana sedan vandrade hem till henne. Idag är det söndag och denna dag är inte heller riktigt som den skulle, sitter istället med plugg, seminarium fyra imorgon och frågorna ska göras. .

18.02


ska piffa till barret och sminka mig, för om en stund kommer matilda. ha en fin lördagskväll!

izze


morgonstund. nu ut i solen, promenad med anna

dagens


idag har jag hängt med shana. secondhandshopping, mellanmål, syprojekt, kurdiskmat, biojobb, idolhäng plus att elin kom över. nu ligger jag i sängen, är en riktigt trött tjej men får se om jag kan slockna. dunkande musik och ett grabbgäng som tjoar i källaren håller även mig vaken. zZzzZ

nu.


har hunnit med milen och lite skolarbete så här på morgonen. nu ska jag hoppa på bussen för att möta upp shana. ha en bra fredag.

resultat/silver


god morgon fredag.



du log, du var lugn, du var glad...


göteborg


arty nails


ska knåpa och ha mig senare tänkte jag. någon som prövat?

tjugonde oktober


Onsdag

En riktigt lugn dag har jag haft. Sov ut för länge, tog mig ut på promenad. Hamnade i sängen igen där jag kika igenom gamla tentor och blev kvar där typ hela dan. Åt kvällsmat och for upp på hockey. Nu har jag och mormor brummat upp till Gävle. Sitter i sängen här i "mitt" rum, blir sova för imorgon ska jag upp i tid, har föreläsning.


nya brallor


update. det är inte som fejkskinn utan mer som glansigt fast matt tyg. finns här

trapp


ska krypa ner i sängen nu, blev så ruggig efter promenaden. ska slå på en film eller kika playtv. godnatt

för någon vecka sedan


regnrusk


en såndär dag man helst skulle vilja stanna under täcket och bara kolla film. tog mig in till stan vid 11 iaf, shoppade lite med matilda innan vi gick till skolan för semiarium. hemma vid 17.30 för mat. tog mig sen ut i höstrusket med anna, kom in helt sjöblöt nyss. iphonen gillade det hela minst, nu vill den inte få ljudet att fungera. stor suuuuck!

hårboll.


1. 2.


under löven.

skönt att vara ledig idag, jag och anna har nyss varit ute och gått milen. nu ska jag göra klart seminariefrågorna. och ikväll ska jag bara vara. förhoppningsvis får jag sällskap. en härlig start på veckan.


17/10/11


dagens


två


hennes och vagabond

imorse


nu är jag hemma. har haft en helt kanon bra helg i göteborg. shopping, party, trevligt sällskap, dans, mys både i solen och på cafe.

framme om 20


nu har vi landat, slitna och osminkade har vi bara 20 min till hotellet och lunch.

tidiga morgon


nu åker jag matilda och shana till arlanda och hoppar på flyget ner till götet. jäla gött då!

tio över elva


städning, tvättning, promenad, packning, det är denna dag det. nu ska jag klappa igen för lite sömn. klockan står på halv 6. ha en bra helg, för vi hörs nog inte för ens söndag.

mmm!


blev nyss ett klick, åhå. bara längtar tills dessa skönheter dimper ner i brevlådan.

white


hallå torsdag.
igår tog jag helg, så idag är jag ledig och hemma. tvättar och lyssnar musik just nu. ska ut och vandra senare. ungefär så ser det ut.

jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänger min mun


de senaste med phonen.


pluggstuga på köksbordet, izze är den som är med

fyra små rätter

på hyllan från och med idag, puss elin shana och matilda

avslutar nu denna kväll, med friends with benefits.

12/10/11


har haft en riktigt bra födelsedag. springning, seminarium i skolan, god middag, tårta, tjejerna kom över med överraskning, mormor, chokladbollar, presenter, rosor.. ja typ så. 

idag är det min födelsedag



20 ÅR!!

upptill.


GOD MORGON!


11/10/11



+ seminariefrågorna klara
+ kinamat med mamma och pappa
+ bil istället för tåg hem

just nu? heja på sverige, mål mål mål. sen säng, upp tidigt imorgon för träning och sockerkaksbak.

tionde oktober


idag har jag kört hårdträning, 1,5 mils promenad med anna och 2,5 km + intervaller med elin. mina ben säger jag bara. frågan är om jag kommer upp när klockan ringer imorgon, det återstår att se. har legat i sängen ett tag och nyss kom mamma och pappa hem från scottland. kul att få lite sällskap känner jag. men nu ska jag sova.

klingan kan hon.


nowhere

sounds

det är jag plus sängen, sen har vi regina spektor och melissa horn varvat i högtalarna.

du är nog den


söndag.


myskväll

Lördag, en riktigt höstig och kylig sådan. Vaknade upp hos Shana, gjorde b r a k f r u l l e. Tog oss sedan ut för lite fotografering, en del bilder kommer komma op. Har varit och jobbat ett pass mellan 15.30-22. också men nu är jag tillbaka hos Shana. Vi kör myskväll ikväll igen och spar oss till nästa helg. Bättre uppdatering imorgon! Fin lördagskväll på er alla. Puss från mig!

fredag


tog sovmorgon och vid elva fick jag ett glatt besked att lillebror klarat körkort, han fick såklart köra, så vi åkte till konditorit på en fika. har även varit ut på en promenad, den plus 100 utfallssteg kanske inte var det bästa för mitt ryggskott. åhååå försvinn bara. nu ska jag hoppa in i duschen.


yesterday


ttorsdag.


en riktigt härlig sovmorgon med en mysig filur. seminareuppgift i skolan mellan 13-16. nuuu, lång helg fram tills på tisdag.

hatt


äntligen är slokhatten från hennes & mau funnen.

nåt annat än det här


vida tights


det känns ännu sämre nu


höstiga dag


- dagens föreläsning
+ lunch med matilda och elin
+ ledig morgondag = sovmorgon
++ jag och shana har bokat tripp till götet, untz.
+ melissa horns nya plus kaffe och nybakta kanelbullar!

provhytt.


till gävle


2 nya


morgonstund har guld...


denna morgon är en sådan morgon jag har längat till hela veckan, åhå vad skönt. idag ska jag bara ligga och dra mig i sängen, utan att behöva tänka på några måsten.


mmmm.


är hemkommen från stan. har haft tenta mellan 10-15, så jag är helt slut efter en helveckas tentapluggning. har nyss slängt i mig två mackor och hallon/lakrits te. tet lär ni pröva, smakar som döskallegodisarna, nästan iaf. nu blir det en powenap, sen får vi se vad jag och brudarna hittar på.

2 i spegel.


RSS 2.0