leo.


håltagning

i lördags tog spontaniteten över och jag blev med ett till hål.

frukost

 

 


23:37

idag innan föreläsningen gjorde jag matilda och katrin stan. föreläsning, tåg, mat, städ, sy jeans och just nu har jag bra musik i högtalarna och ska bara borsta tänderna innan jag är klar för sängen. god natt.

hår

köpte som sagt hårmascara i fredags när jag och mormor gjorde stan. mormor tyckte rosa skulle bli coolt men jag nöjde mig med brunt. fint att göra utväxt eller topparna med!

shoppat/new

äntligen ett par svarta höga tighta jeans, samt en bikiniöverdel. och bomberjackan, så många gånger jag bara kollat på den.

utväxt/hairmascara


party

igårkväll hemma hos nathalie. hon hade styrt upp världens mys med, vin, ostar, kex, chips, choklad, vindruvor ja allt. sen gick vi till saluhallen och shaka rumpan hela natten.

igår


puss

idag är huvudet tungt. en för sen kväll plus lite för mycket alkohol. bara mig själv att skylla men kul var det.

god morgon lördag


inga sovmornar här inte. idag har jag en dag med mamma i stan, ska kika på lite fint och ta en lunch ihop. ikväll ska jag och tjejerna in mot stan och förhoppningsvis shaka lite rompa. ha en fin lördag!

ikväll.

häng med matilda och shana. muuuums i form av godis och shanas nya jacka + skor. puss!

freeedag.


hood


stund i sängen


tjugofemte

matilda och jag träffades vid 11, plugg och en mils promenad. däckade tillsammans på soffan framför populär musik från vittula. kvällsmat, hockey och en halvtimmes träff med shana. min dag.

keps/väst


10:22


natti


ttisdag

idag har jag inte gjort allt för mycket vettigt. en frukost framför datan, en mils promenad, låg raklång på sängen i över 1 h och bara funderade, kvällsmat och en 7 kilometare med mamma. nu är det redan kväller och imorgon är det onsdag, halva veckan har redan rullat på och jag och matilda ska försöka plugga lite grann.

dags att ta tag.


24/01/12


det har gått flera veckor, baby

har haft några riktigt mysiga dagar nere i småland.. pizza och filmhäng, innebandy seger och lite cafémys. idag har jag rest nästa hela dan, och när jag kom hem var jag ut på promenad med grannen. återkommer imorgon, nu ska jag burra ner mig under täcket.


några från iphone


söndag

åkte ner till växjö igår. idag ska jag se min första innebandy match. kommer hem igen imorgon. 

tentauppladdning


sista rycket, mot skolan


fullt upp

jag ska försöka återkomma imorgon kväll. tentapluggar som en tok just nu.

den som tror att hemma är där man bor.


tisdag

 

 


keps


morgon.

har haft en skön sovmorgon och nu ska jag snöra på mig löparskorna, promenad på g.

sleep tight


idag.

vaknade vid halv 10 men låg och drog mig en bra stund innan det var dags att sätta igång dagens plugg. vid 15 kom mina fina och hade med sig lunch. efter det plugg igen, 35 min löpning, middag och film med shana. nu har jag precis lagt mig i en renbäddad säng, känslan.

fredag den trettonde

Rolig dag i skolan med Michelle och Matilda, fick en del plugg gjort. Har bara haft en paus med middag med mamma och pappa sen jag kom hem, så nu packar jag ihop för ikväll och åker över till Shana.


http://thecobrasnake.com/

ingenting roligt att komma med, mest plugg i mitt liv just nu. imorgon är det fredag, men det skiter man väl i. det blir jag och böckerna hela helgen. boring!

silver


mot skolan

har precis klivit upp från en varm säng och sitter på bussen till skolan. det enda som kommer liva upp denna långa pluggdag är kladdkakan som är med, plugg och fika är inte så dålig kombo. tror matilda och michelle håller med!

mammas gamla polo.

idag har jag häng i skolan sen kl 9, plugg med michelle och matilda plus övningstillfälle. tog en paus från pluggandet och åkte i väg på hockey. har mys omkring i mammas gamla polo hela dan, men nu har jag svirat om till sängen så säger godnatt.

1. 2. 3.

G O D  N A T T ! !

2 från förr.

i brist på nya bilder, får ni två gamla. åker iväg vid halv 8 och kommer hem då det blivit mörkt. mina dagar just nu.

i sängen


09/01/12

skolan drog igång igen idag. pang på, tenta om 10 dar. har redan lagt mig i sängen för att orka gå upp innan sju imorgon bitti.

söndagsångest, hej!


mudd.


nyårsafton


2011. OKTOBER/NOVEMBER/DECEMBER

oktober. jag blev 20. vi åkte till göteborg på en weekend. fotodag med shana.
november. överflöd av plugg, ledsna kvällar, myskvällar och inköp av min bästa vän - ipaden.
december. utång och förfest hos nathalie. timbuktu med shana, shokh, john och pontus. skolledigt. jul.

-

jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans.


Det kommer det kommer

nu är laddaren tillbaka, så här ska det bli inlägg.


svartvitt.


ibland behöver man..

vaknade med huvudvärk imorse, gick bara upp och åt frukost sen kröp jag ner i sängen igen. har legat här i princip hela dan. förutom när jag var ut på en promenad med mamma. nu har jag bytt plats till soffan och ska heja fram sverige. en riktig slappardag!

2011. JULI/AUGUSTI/SEPTEMBER

juli. sommarjobb, många kvällar vid ån, bio, restaurangbesök, stughäng och jag såg min första aik match i fotboll.
augusti. ännu fler dagar/kvällar med goa vänner, vi gjorde öregrund, bovik, uppsala och åland. spelade för första gången i livet bilbingo i forsbacka med j och blev 5000 pengar rikare.
september. matilda och jag bodde i gävle några veckor när skolan var som värst. utgångar både med brorsan och vännerna.

kamera

laddaren ligger hos Nathalie, vilket förstör hela grejen. Har fina bilder från nyår som jag vill visa men just nu är det kört. Det kommer...

02/01/12

Klockan ringde inte imorse, så blev till att flyga upp när mamma kom in och fråga om jag skulle jobba. 10 min senare var jag på plats. Heldag jobb med andra ord. För att göra något så gick jag och shana på bio, new year's eve. Den var helt ok, men inte fullt lika bra som vi trott.

2011. APRIL/MAJ/JUNI

april. kvalborg, valborgsfirande hos Nathalie. värmen börja komma, glasshäng, stughäng och påskfirande med släkt.
maj. besök hos danne i stockholm, utgång på berns. ännu mer stughäng.
juni. skolan slutade och vi drog till johan och max på malta. parkhäng, uteservering och midsommarfirande i bovik och öregrund med elin. den helgen kan helt klart varit en av de bättre 2011!

P U S S !

gårdagens firande blev helt klart lyckad. vi fixade trerättersmiddag och fredrik, max och daniel kom över. en sväng till vaksala torg vid tolvslaget för att se fyverkerier innan vi gick till jossan för ett glas rose. slutade på en hemmafest men gick snabbt därifrån. vaknade upp i en varm famn, gick och köpte pizza för att ha gött bakishäng ett par timmar framför tvn. nyduschad sitter jag nu i sängen, är så himla trött och klockan står på halv 7. vad sägs som att släcka ner och sova. god natt och god fortsättning!

RSS 2.0