ÖNSKE-KLACKISAR


scorett, nelly och jeffrey campbell

MARBELLA: PART TWO


NYTT KRAMS FRÅN SPAIN


IM IN MARBELLA BITCH: PART ONE


den första riktiga dan visade elin oss runt  i puerto banus och vi fattade direkt att vi hängde i den lite flottare delen av stan. ferrari, lyxiga mercedes och bmw susade förbi på gatorna och butiker som louis vuitton, hugo boss, armani m.m var det som fanns längs med hamnen. elin och carro hade jobb och sköta så jag och shana hakade på bussen in till marbella där vi strosade runt vid strandpromenaden innan det började regna och vi gick för att äta god mat.

I'M HOME!


här i marbella på stranden, den enda soliga dagen

nu är jag hemma efter 4 helt fantastiska dagar i marbella. fredagnatten till lördag sov jag och shana glamoröst på golvet på flygplatsen i malaga för att passa in vårat flyg som gick på lördagsmorgonen. så igår var min säng väldigt efterlängtad. nu däremot ska jag ta mig ut i solen för en promenad.

förvänta er flera bilbomber från marbella(puerto banus) framöver. nu ska jag snöra på mig promenadskorna. hej

ROBYN


tänk att bära den som victoria eller angelicablick, denna från monki

HAR VI TUR MED VÄDRET....


..så har vi säkert dumpat vinterjackan och springer runt något såntdänt. kankse med shorts till och med?

SPAIN TOMORROW

imorgonbitti halv 6 kommer shana och de och plockar upp mig, sen bär det iväg till flygplatsen och spanien. är borta tills på lördag, men vill allt funka som jag tänkt så kommer det lite uppis här endå. ha en bra vecka nu för det ska jag.


FYRA NYA DJUR


HTTP://WWW.SKONAMIG.SE


la mode, 399 kronor. känns som ett par pumps nu till vår/sommaren skulle göra sig bra behövda. riktigt snygga.

DAGENS


NEW/NY


ny mysig sak från monki

GÅRKVÄLLEN

började veckan med att öppna ett mejl från anna rosssander från ewc pr & events där en fråga om att vara skovärdinna för gårdagens nelly high heels winter tour event i gävle kom. jag tackade självklart ja och lämnade ett intresserad. när jag väl kom till goya möttes jag av fyra härliga tjejer som också skulle agera värdinnor för kvällen. det hela började med ett välkomnande av david, snubben som jag förstod höll i eventet. vi började med att hjälpte till och bära in alla grejer från turnébilen. sen blev vi tilldelade uppdraget att packa och fylla alla 150 goodiebags. vi fick även en varsin, fylld med en hel del bra saker.

när vi var klara var det typ två timmar kvar innan det hela skulle dra igång, så vi underhöll oss med att kolla på alla skor, prata och ta oss en varsin drink.

att välja skor innan alla kom var inte det lättaste, det stod mellan exclusive britta och zhob, båda i beige och perfekta till sommaren. mitt tredje val blev ett par gråa super höga pumps med röd sula, exclusive jennie. vi får helt enkelt se vilket par som ramlar ner i brevlådan, eftersom jag själv inte kommer ihåg i vilken ordning jag satt skorna.  

klockan 22. startade vi och jag och elin stod i entren och delade ut goodiebag och skolappar. sen fortsatte vi att mingla runt och hjälpa till. runt halv tolv var eventet slut och vi hjälpte till att ta undan alla skor och tillbehör. dansgolven blev tomma, musiken vreds upp och cluben var igång. efter en dryga 30 min rullade alla idoldeltagare in. de var en jätte trevligt kväll med mycket folk. vi fyra tjejer rundade av innan de stängde och jag tillsammans med elin gick till mc donalds för att vänta på vårat tåg hem till hålan. en riktigt värd kväll, tack ännu en gång.

TRE FRÅN GOYA IGÅR


desirée här kommer tre bilder

MITTINATTEN

har precis kommit innan för dörren och jag får hoppa över allt detta som ligger på mitt golv för att komma fram. har haft en super trevlig kväll på goya där jag och fyra andra härliga tjejer agerade värdinnor för kvällens nelly high heel party. måste bara tacka och säga att jag är väldigt tacksam för att jag blev vald. men berättar mer imorgon, nu ska jag bums i säng. natti!

HOCKEY


nu drar jag och mina päron på hockey, ha en trevligt fredagskväll allesammans!

update:
efter halva matchen vare bara dra vidare, blev en spontan utgång bara sådär. hemmakväll släng dig i väggen!

FREDAGMORGON

efter en mils morgonpromenad och äggmacka så ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en sväng på stan. hör senare!

NELLY HIGH HEELS I GÄVLE.


 imorgon från klockan 18. hänger jag på goya i gävle, kanske någon läsare som ska dit?

DEN TJUGONDE JANUARI

idag tog jag mig en välbehövlig sovmorgon till halv 11. har bara hunnit med att få i mig lite frukost och nu ska jag gå och fortsätta med städningen. det enda som står på agendan idag förutom att hinna med ett träningspass. en lugn och skön dag med andra ord.

/GET SOME/TRÖTTER


mega trött-tjej som måste ha huvudet i böckerna hela dagen. tentadags imorgon!

ETT PAR TILL


bror var till london och kom hem med ett par till i samlingen converse. i detta slaskiga sverige är det ingen idé att använda de just nu. men om en vecka när jag och shana drar i väg till marbella, då.


TILL BADRUMSHYLLAN


rengöring, penslar, cover, blush, eyeliner m.m

ELIN KLING FÖR HENNESOCHMAU.


underbaring till skinnjacka.

2011/01/10RSS 2.0