sista november


leo.


fånga känslan innan tvivlet kommer

Blev ändrade planer, är kvar hemma ikväll. Åker kanske iväg imorgon eller på fredag istället. Nu hänger jag i soffan framför tvn, är riktigt trött idag. Först föreläsning till 11 och sen övningsuppgifter på det. Avslutade med att gå på föreläsning av per hoknekt, många + på att jag gick dit och lyssna, helt klart givande.


onsdag

nu är jag på väg hem från stan. ska försöka hinna plugga,träna och så innan elin och shana kommer halv 6. mot uppsala för att bo i lägenhet några dagar. 

kväller

var över till alis ikväll för att fira ahmad, goda snittar och fika i olika sorter. vi kom hem för en timme sen, och nu har jag bara hunnit tvätta bort smink och bara varit en stund. sängen nu, ska vara i föreläsningsalen redan kl 08.15 imorgon bitti.

13:18

har precis kommit hem, har varit i gävle på gruppövning. nu ska jag steka ägg till lunch, sen ska jag skriva ihop dagens anteckningar. vi hörs senare

en ny halsduk


den 28 november

ny vecka. en tuff vecka, skola i princip varje dag och en hel del uppgifter som ska göras. kom hem för 45 min sen, har hunnit ätit och snart ska jag sätta mig med lite plugg igen. roligare än så blir det inte.

fikamys.


första advent


blev terassen, oasia och sen avslutade vi på saluhallen, en trevlig kväll igår! jag och shana vakna upp här hemma. mamma hade gjort mysigt och tänt ljus men vi drog iväg och lunchade och mös hemma hos shokh efter. nu är familjen snart samlade och ska ha lite adventsfika. trevlig första advent!

lördag

Ikeamat och shopping med mamma tidigare. Nu lär jag lägga i en annan växel, dusch, fix och kläder på mindre än en timme. Mot shana och sen vidare till stan..


samma lika.


right now

kom precis in från en springtur, fyfarao vad det blåser ute. nu svettig och äcklig in i duschen. sen mot elin för middag.

13:13


det är fredag


det dom tänkt ge till oss imorgon kan vi ta redan idag

sitter här nyduschad i soffan. elin och jag körde ett blandat gympass nere i källaren tidigare. skönt att känna att kroppen arbetat men sämre att huvudet gör ont. blir sängen tidigt, kanske somnar till någon serie. imorgon pluggar jag hemifrån så tänker faktiskt ge mig själv sovmorgon.

torsdag


24/11/11

godmorgon. nu på med ytterkläderna ska hinna med tåget vid nio, mot skolan och gruppövning.

så res dig nu, res dig nu och gå


min onsdag

pluggstund i bibblan med michelle, fika med ove,matilda och michelle, buss med matilda, middag med lillebror, tvstund med mamma, lyfta vikter i källaren, onsdagsmys med popcorn.

sleep tight


jag vill!


mot spåret


skinnshorts.


i sängen

föreläsning, lunch stan + fika med michelle, promenad med elin. är trött och sugen på att sova, inte gjort något vettigt idag precis, får ta tag i plugget imorgon. nu släcker vi ner, melissa horn är med i högtalarna. godnatt.

jag gråter bara i regnet.

i fredags for jag, shana, shokh och ahmad till gbg med bil. hade en trevligt lugn helg där nere, liseberg besök, promenader och fint sovsällskap kan typ sammanfatta helgen.

många högar blir det.


freeedag

god morgon. hunnit med att slängt i en maskin tvätt och just nu viker jag alla kläder som hamnat på golvet. magen kurrar så först mot köket för en rostad macka.

till badrumshyllan


denna fina fick följa med hem idag.


en från juli.


den 16 nov.


igårkväll blev det först en del plugg, sen åkte jag och shana över till shokh på kvällsfika. vi blev ett gäng tjejer som satt där till klockan elva innan vi drog oss vidare till bion. såg så klart breaking dawn. kom hem mitt i natten och idag for jag till gävle för skola.

den femtonde


mmåndag.


en del av lördagens.


idag har jag bara hängt här hemma, bläddrat i lagboken, badat, ätit och promenerat.

tio i tolv


är helt slut. efter tenta och några glas vin för mycket igår så mår jag som jag förtjänar idag. var ut i höstvädret och gick en sväng med anna och nu på kvällen har jag och shana hängt framför tvn.

jackan på.


13/11/2011


söndag


tretton h kvar

Roligaste fredagen på länge, not. Sitter med plugg uppe i Gävle just nu.. Tentan närmar sig och jag vill bara grotta ner mig. Åhå!


bättre blir det inte.


gott


igår körde jag och matilda paus i pluggningen. den kladdigaste kladdkakan mumsades på

dax för plugg


två.


upptagen

Har fullt upp igen med studier, tenta på lördag. Flikar in en snabbis nu bara och säger det.


letar efter nått att säga som kan ändra allt


shana räddade min annars allt för jobbiga dag. vi åkte till shokh och john och hade myskväll till beck. nu ska jag koppla bort alla tankar så bra det går för några timmar sömn. god natt

vi skulle nog ha hamnat här ändå


bio igårkväll med shana och elin. filmen kändes som ett skämt, blev inte alls bra. men vi hade iaf en mysig kväll och jag sov kvar hos shana sen. idag har jag bara legat i sängen sen jag kom hem, klickat hem några böcker också. ska snöra på mig löparskorna nu, blir promenad med mamma.

yesterday


ljusrosa.


igår


blev kidnappad. åkte bil runn runn innan jag hamnade på en fin middag som tjejerna grejat, efterrätt, dricka och godsaker. for in till uppsala och avslutade kvällen på terassen.

15.22


nu är jag klar, tjejerna kommer vilken minut som helst. ha en fin fredag!

vida tights


den 4 nov.


godmorgon. har en känsla av lördag, men vad jag vet är det fredag. har ätit frukost tillsammans med mamma och pappa. vid tre tiden ska jag och tjejerna iväg på något, vad vet jag inte än, det är dags för överraskningen då. är iaf riktigt peppad. nu ska jag ut och promenera.

nollnoll:tjugonio


JACKAN!


http://annie.freshnet.se

00:16

tentan är gjord och jag har bara vairt hemma sen dess. skönt att bara kunna pusta ut och vara för en stund,  det tråkiga är att huvudvärken hänger med mig ikväll. sängen nu för att kunna ta sovmorgon tomorrow.

senaste från iphone


första november


RSS 2.0