Just nu: i skolan

ben and jerrys och en jädra massa plugg.


sov gott


vilken kväll. har suttit på akuten från 19-22, helt galet vad länge man får vänta. nu är vi hemma och sängen kallar. ryggen är ondare och värmedynan hänger med än. natti!

mums från helgen.


fjäder extens.


ttisdag

dagarna bara rullar förbi. redan tisdag. kommer bli dåligt med uppdatering fram tills på lördag, har tenta då. den mesta tiden ska alltså gå åt till plugg.


puss!


ha en fin lördagskväll, för nu drar familjen till shanas place. god mat väntar, sen får vi se vart kvällen tar oss. P U S S ! !

detail


angelica blick

1. 2.


24/09/11

fin lördag. jag och mamma har precis kommit in från en gruspromenad runt gillberga. solen skiner och ikväll ska vi över till shanas familj på mat. ska försöka ta tag i lite plugg nu innan jag ska göra mig i ordning. det tråkiga är min rygg, den gör ont idag. så får ha värmedynan igång och sitta i sängen. 

4 från veckan


morsning


ny dag, nya möjligheter. mot skolan för dagens föreläsning.

22 september

vilken dag! helt slut när jag kom hem vid halv 3. somnade och vakna igen vid fyra, pluggning fram till 19 då jag och anna tog oss ut på en lång runda med hundarna. nu sitter jag i sängen, efter ansiktstvätt och tandborstning är jag inte ett dugg trött längre. ska ge jag saknar dig en till chans. god natt med er.

/mmm.


stockholmstreetstyle

kväller.


blir sängen nu, ska kika på en film innan jag somnar. imorgon ska jag jobba ute i skärplinge, mellan 08.30-14. så vi hörs efter det.  s o v  g o t t !


tunnel


ska sätta mig och plugga nån timme nu. sen ska jag gå och träffa mina fina, ska bli så kul. elin har jag inte träffat på evigheter känns det som. hörs senare!

nellyshoes.


skola


ska snöra på mig kängorna, sen far vi mot skolan. efter dagens föreläsning åker vi hem till tierp.

kvällsmys


20/9


nu tar vi paus från pluggandet och går ner på stan en sväng.

måndag.


+ uppe i lägenheten med matilda igen
+ sista minuten shopping
+ promenad runt hälsans stig
- lagade för stark kvällsmat
+ nu nyduschad för att se idol


f ö r f e s t



nu har vi förfestat hos mormor ett tag, ska dra oss vidare till nästa förfest innan vi går ut och dansar på krogen.

mot stan


gul är ful.


lördagsmorgon.

Den här morgonen har jag hunnit med en hel del. Började med jobb 7-10. Hem för frukost. Promenad med en bakfull granne och Elin. Tekoppen och jag sitter just nu med böckerna uppslagna. En del plugg ska göras så här på lördagen. Ska dricka upp och byta te mot tandblekning. Sen så, full fart!

ikväll.


kom nyss hem, har varit ute på en promenad med grannens hund nellie. nu ska jag svira om, ska köra lillebror och plocka upp shana. blir fredagsmys här hemma. ha en bra kväll!

glad you came


fredag


var in till gävle i morse på en 2 h föreläsning. kom hem skapligt och skulle kolla färdigt filmen sen igårkväll, somnade så klart och har sovit fram tills nu. jag som skulle plugga? ska iaf vara duktig och läsa igenom dagens anteckningar innan jag ska åka med pappsen och shoppa mat.

kvällspromenad.


senapsgul


hennes & mau

15/09/11

var uppe redan vid åtta. men gick dock till sängen igen efter frukosten, somnade och vaknade 10. nu sitter jag med plugg framför mig, ledig dag så försöker få så mkt som möjligt gjort.

ny.


gofika.


jag och matilda gick in på centralbageriet och köpte med fika hem, lite vardagslyx. nu ska vi packa ihop alla kläder vi släng på golvet för att åka hem till tierp. tåget går om 20 så lär hurry up lite.

tisdagens


just nu.


frukost/te på balkongen, ska snart till skolan för föreläsning.

idag.


plugg och pannkaksmåndag.

nu: plugg på waynes.


måndag


fre-lör-sön

fredagen slutade som den slutade, mer än att den hade kunnat slutat bättre behöver inte nämnas. kom hem till shana mitt i natten och sov kvar där. igår sov vi ut och runt 13 tiden hoppa vi in bilen, hämta upp elin innan vi drog på fotboll i stockholm. stannade och åt middag ihop i uppsala sen efter. denna kväll avslutades även den hemma hos shana. idag söndag ska jag in till uppsala en sväng.

mot uppsala


har lagat mat ihop och snart bär det av in till uppsala, ikväll kör vi utgåååång.


blev med två par till


JUST NU:


sitter just nu på pappas kontor och pluggar. borde åka hit oftare så man får lite gjort. ett plus är ju att man får kaffe från kaffemaskin och sitta i härliga fotölj/stolar. slut surrat, snart bär det av hem igen.

idag.


+/-

+ lunch med matilda och katrin
+ föreläsningsfri dag imorgon
+ idolhäng med shana ikväll
+ promenad

en svart till väskan


"det är okej att känna"


så fint, ta er tid att titta.

grey/pink


5 sep.


hår/hair


fick en hel påse full med bra matrix prylar till håret av en snäll filur.

black/grey


godmorgon, nu ska jag ut på pw.


g o d n a t t!


ligger nerbäddad redan nu, blev så himla ruggig efter matchen. ska leta fram nån film att somna till. tidiga fredagskväll.

2 sep.


hemma i tierpan igen och känns riktigt skönt med helg, rivstart med skola hela veckan. nu ska vi åka och kolla på bror som spelar hockey sen ska jag träffa shana. trevligt fredagkväll!

i k v ä l l

fiestaa
http://lindadimoda.freshnet.se

har precis ätit wok, blev sen middag och nu ska vi slå oss ner framför tvn. godnatt för ikväll! hörs mer imorgon när jag har kamera igen.

01/09/11


+ efterskolanhäng hos mormor med matilda
+ sovmorgon till 10.15
+ helg tomorrow!
- cykeln var slut
- förkylningen

RSS 2.0